Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
Vogelveld Villa - 4 personen
Vogelveld Villa - 4 personen
Vogelveld Villa - 4 personen
Vogelveld Villa - 4 personen
Vogelveld Villa - 4 personen
Vogelveld Villa - 4 personen
Vogelveld Villa - 4 personen
Vogelveld Villa - 4 personen
Vogelveld Villa - 4 personen

IJsvogel Villa | 4 persoons

 

Omschrijving

Een 4-persoons vakantiewoning gelegen op eigen grond en verhuurgereed opgeleverd, zodat u meteen kunt genieten van het rendement.

De woning

De woning beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer en ruime woonkamer met leefkeuken. Het terras is via de grote schuifpui te bereiken. De inpandige buitenberging is buitenom bereikbaar. Elke woning heeft een luxe uitstraling en u kunt kiezen uit twee unieke designs voor de inrichting. 

Luxe/ Modern/ Natuur

In de vrije natuur van de Veluwe komt Vogelveld perfect tot zijn recht. De moderne vakantiewoningen zijn gebouwd op traditionele wijze.  Alle woningen staan op ruime kavels, waarbij de terrassen zo gesitueerd zijn dat ze veel privacy bieden.

Duurzaamheid & kwaliteit

Bij Vogelveld sluit de duurzaamheid en kwaliteit van de woningen aan bij de ligging in het natuurgebied de Veluwe. Zo zijn de HR++beglazing en de optimale isolatie een paar voorbeelden van de afbouw van de woningen. Een hoge mate van comfort, lage onderhoudskosten en passend bij de omgeving.

Kies voor een privé wellness

De vraag naar vakantiewoningen met een privé wellness is geëxplodeerd. Recreatielandgoed de IJsvogel en Vogelveld zien deze trend ook. Daarom is het mogelijk om bij de aankoop van een woning te investeren in een Sauna Barrel, Hot Tub of een Jacuzzi. Plaatsing en afname zal in overleg zijn met Recreatielandgoed de IJsvogel in verband met de nutsvoorzieningen en de reglementen. De prijzen zijn inclusief plaatsing en het creëren van een natuurlijke schutting.

Bekijk de prijslijst

Kenmerken

StatusVerkocht
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Voor aantal personen4
Woonoppervlakte64m2
Oppervlakte perceel282m2
Huisnummer op park18-240
Wellness faciliteiten
Nee

Prijsopbouw

Totaal prijs incl. kavel, meubelpakket, tuinaanleg en verhuurgereedvanaf€ 219.000,-
Inventarisvanaf€ 14.500,-Excl. BTW
Perceelvanaf€ 96.500,-Excl. BTW
Vakantiewoningvanaf€ 108.000,-Excl. BTW

Plattegrond woning

Parkomschrijving

Recreatielandgoed de IJsvogel ligt in een van de mooiste gebieden van Nederland, in Voorthuizen op de Veluwe. Dit kindvriendelijke park is ruim opgezet en omgeven door prachtige natuur. De IJsvogel beschikt over zowel een binnen- als buitenzwembad met daarbij een sauna om even te ontspannen. De animatie verzorgt in de schoolvakanties een gevarieerd programma voor de kinderen. Het hele jaar door zijn de speeltuinen en sportvelden de plek waar de kids te vinden zijn. De Veluwe en omgeving verkent u het best per voet of met de fiets, fietsen huurt u heel eenvoudig op ons park. 

 

Plattegrond park

Plattegrond Vogelveld
 
 

Meer weten over deze woning?

 
 
 

Bezoek onze open dagen
Open dagen | De IJsvogel

Binnenkort volgt de data van onze open dagen zodat u ze in uw agenda kunt zetten !
Lees meer over de open dagen