Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
  Zand Lodge | 4 personen
Zand Lodge | 4 personen
Zand Lodge | 4 personen
Zand Lodge | 4 personen
Zand Lodge | 4 personen
Zand Lodge | 4 personen
Zand Lodge | 4 personen
Zand Lodge | 4 personen
Zand Lodge | 4 personen

Zand Lodge met Jacuzzi | 4 personen

 

Omschrijving

Een 4-persoons vakantielodge gelegen op eigen grond en verhuurgereed opgeleverd, zodat u meteen kunt genieten van het rendement.

De woning

De luxe vakantielodge is geschikt voor 4 personen en beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer en een ruime woonkamer met leefkeuken. De woningen bevinden zich op eigen kavels en worden verhuurgereed opgeleverd, zodat u optimaal kunt genieten van alle rust en een aantrekkelijk rendement.

Luxe/ Modern/ Natuur

Bij het ontwerp van de woning is er rekening gehouden met de ligging van het vakantiepark in de vrije natuur van de Veluwe. Om het gevoel van de Veluwe terug te laten komen, worden de woningen geplaatst in een natuurlijk aangelegde zandverstuiving. De Zand Lodge wordt turnkey opgeleverd met bijpassend tuinmeubilair, met onder andere een zonnedoek en stoere picknick tafel.

Duurzaamheid & kwaliteit

Bij Vogelveld sluit de duurzaamheid en kwaliteit van de lodges aan bij de ligging in het natuurgebied de Veluwe. Zo zijn de HR++ beglazing en de optimale isolatie een paar voorbeelden van de afbouw van de lodges. Een hoge mate van comfort, lage onderhoudskosten en passend bij de omgeving.

Kies voor een privé wellness

De vraag naar vakantiewoningen met een privé wellness is geëxplodeerd. Recreatielandgoed de IJsvogel en Vogelveld zien deze trend ook. Daarom is het mogelijk om bij de aankoop van een woning te investeren in een Sauna Barrel, Hot Tub of een Jacuzzi. Plaatsing en afname zal in overleg zijn met Recreatielandgoed de IJsvogel in verband met de nutsvoorzieningen en de reglementen.

Kenmerken

StatusVerkocht
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Voor aantal personen4
Woonoppervlakte46m2
Oppervlakte perceel313m2
Huisnummer op park18-201
Wellness faciliteiten
Nee

Prijsopbouw

Tuinaanlegvanaf€ 8.350,-Excl. BTW
Inventarisvanaf€ 7.650,-Excl. BTW
Perceelvanaf€ 50.000,-Excl. BTW
Vakantiewoningvanaf€ 133.000,-Excl. BTW

Plattegrond woning

Parkomschrijving

Recreatielandgoed de IJsvogel ligt in een van de mooiste gebieden van Nederland, in Voorthuizen op de Veluwe. Dit kindvriendelijke park is ruim opgezet en omgeven door prachtige natuur. De IJsvogel beschikt over zowel een binnen- als buitenzwembad met daarbij een sauna om even te ontspannen. De animatie verzorgt in de schoolvakanties een gevarieerd programma voor de kinderen. Het hele jaar door zijn de speeltuinen en sportvelden de plek waar de kids te vinden zijn. De Veluwe en omgeving verkent u het best per voet of met de fiets, fietsen huurt u heel eenvoudig op ons park. 

 

Plattegrond park

Plattegrond Vogelveld
 
 

Meer weten over deze woning?

 
 
 

Bezoek onze open dagen
Open dagen | De IJsvogel

Binnenkort volgt de data van onze open dagen zodat u ze in uw agenda kunt zetten !
Lees meer over de open dagen