Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
Vakantiewoning kopen op de Veluwe

Tiny Wellness Suites op de Veluwe

Direct rendement | Nog 4 van de 8 te koop

Meer informatie & bezichtiging plannen

AFM

Wat houdt een AFM banner in?

Vanuit de Autoriteit Financiële Markten (AFM) is het verplicht om een vermelding te plaatsen met ‘U belegt buiten AFM-toezicht’. In Nederland is het wettelijk verplicht om een AFM-vergunning te hebben als men investeringen aanbiedt. Echter is deze vergunning niet nodig als er een vrijstelling van toepassing is. De prospectusvrijstelling geldt voor investeringen in beleggingsobjecten van meer dan € 100.000.

Waarom tonen wij de AFM Banner

De vakantiewoningen die De IJsvogel aanbiedt als beleggingsobject vallen buiten de vergunningplicht omdat de beleggingswaarde meer is dan € 100.000. Hierdoor zijn wij wettelijk verplicht om de AFM vermelding te tonen in onze reclame uitingen.

Wanneer deze vermelding niet (juist) is opgenomen en er wordt gesproken over beleggingsobjecten is er sprake van een illegale aanbieding.

Meer informatie over AFM en de vermelding over de vrijstelling kunt u vinden op AFM.nl.

Wat is AFM

AFM staat voor: Autoriteit Financiële Markten. Het zelfstandige bestuursorgaan houdt toezicht op de financiële markten: op sparen, beleggen, verzekeren, lenen, pensioenen, kapitaalmarkten, asset management en accountantsorganisaties en verslaggeving. Ze maken zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.