Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
Tweede huis kopen in Nederland

Tweede huis kopen op de Veluwe

  • Kies voor een tweede huis op de Veluwe
  • Divers aanbod voor 2 tot 24 personen
  • Luxe villa’s en lodges in Voorthuizen

Tweede huis kopen

Overweegt u een tweede huis te kopen in Nederland? Bij De IJsvogel heeft u de mogelijkheid een vakantiehuis te kopen midden op de Veluwe. Dit natuurgebied in Nederland is de perfecte locatie voor een tweede woning. Het is een van de populairste regio’s voor een binnenlandse vakantie en ook veel buitenlandse toeristen trekken naar dit gebied. Dit is zeer goed nieuws mocht u een tweede woning kopen om te gaan verhuren. De vakantievilla's, -lodges en tiny wellness cabins van De IJsvogel liggen op Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen. Dit vakantiepark ligt midden in de natuur en is daardoor de ideale uitvalsbasis voor een vakantie op de Veluwe. Een tweede huis kopen als investering is op deze manier een interessante mogelijkheid.

Tweede woning kopen op de Veluwe

Gaat u op vakantie het liefst eindeloos wandelen en fietsen in de natuur? Dan is een tweede huis kopen op de Veluwe een perfecte keuze. Bij De IJsvogel koopt u een recreatiewoning van hoogwaardige kwaliteit. Op dit moment zijn er Tiny Wellness Cabins voor 2 personen te koop. Deze zijn gelegen op het terrein van Recreatielandgoed De IJsvogel wat vele voordelen biedt. U maakt onbeperkt gebruik van onder andere het binnen- en buitenzwembad, Restaurant de Gasterij met bowlingbaan en voor kinderen zijn er meerdere speeltuinen. In de supermarkt haalt u de boodschappen of u laat uw ontbijt bezorgen door bakker Piet. Zo voelt uw tweede woning op de Veluwe al snel als thuis.

Tweede huis kopen voor de verhuur

Koopt u uw tweede huis bij De IJsvogel? Dan kunt u de vakantiewoning maximaal 155 dagen per jaar zelf gebruiken, u kunt dus niet permanent in uw vakantiewoning verblijven. De overige dagen is het mogelijk om uw tweede huis te verhuren. Koopt u een tweede huis voor verhuur dan is het mogelijk de woning het gehele jaar aan te bieden voor de verhuur. Dit levert u een aantrekkelijk rendement op en bovendien kunt u BTW terugvragen. De verhuur van uw tweede huis wordt volledig verzorgd door Verhuurbemiddeling De IJsvogel BV. U hoeft zich hier dus geen zorgen om te maken, alles wordt voor u geregeld. Investeren in een tweede huis op de Veluwe doet u dus heel eenvoudig bij de IJsvogel.

Meer weten over het kopen van een tweede huis

Bent u enthousiast geworden over het kopen van een tweede huis in Nederland en wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met onze adviseur en plan een gratis adviesgesprek of kom eens langs op locatie. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten op de Veluwe!

Waarom een tweede huis kopen bij De IJsvogel?

  • Gesitueerd midden op de Veluwe
  • Unieke accommodaties van hoogwaardige kwaliteit
  • Aantrekkelijk rendement bij verhuur
  • Combinatie van eigen gebruik en verhuur mogelijk

De IJsvogel Objecten

5 objecten

Veelgestelde vragen

Kan ik op de Veluwe investeren in een tweede woning?

Investeren in een tweede woning op de Veluwe doet u zorgeloos bij De IJsvogel. Wanneer u investeert in een woning bij De IJsvogel koopt u een woning op het populaire vakantiepark Recreatielandgoed de IJsvogel. Doordat het vakantiepark geen onderdeel is van een overkoepelende organisatie, zult u geen last hebben van sterke prijsschommelingen door promotieacties wanneer u de woning verhuurt.

Is het mogelijk om de tweede woning te verhuren?

Het is mogelijk uw tweede woning volledig via Verhuurbemiddeling de IJsvogel BV te laten verhuren. Of u kiest voor deels eigen gebruik (maximaal 155 dagen per jaar) en deels verhuur. 

Wat zijn de voordelen van een tweede woning op de Veluwe?

Een tweede huis op de Veluwe biedt vele voordelen. Zo heeft u een uitvalsbasis waar u het gehele jaar kunt genieten van het mooiste natuurgebied van Nederland. Doordat het een populaire vakantiebestemming is voor toeristen, kunt u eenvoudig uw woning verhuren. Onze verhuurorganisatie zal u hierbij volledig ontzorgen zodat u kunt genieten van het rendement.

Voor hoeveel personen kan ik een tweede huis kopen op de Veluwe?

De IJsvogel biedt u unieke Tiny Wellness Cabins voor 2 personen.