Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
Het park | Vogelveld

Het park

  • Vakantiepark op de Veluwe
  • Kindvriendelijke faciliteiten
  • Luxe vakantievilla’s

Recreatielandgoed De IJsvogel

De luxe vakantievilla’s van De IJsvogel bevinden zich op Recreatielandgoed De IJsvogel, een kindvriendelijk vakantiepark nabij het Gelderse dorp Voorthuizen. Ervaar de ongedwongen sfeer, vrijheid en kenmerkende rust van de Veluwe. Met haar adembenemende natuurschoon, vele bezienswaardigheden en talloze recreatiemogelijkheden komt u hier waarschijnlijk tijd te kort. Op het ruim opgezette, sfeervolle recreatielandgoed vindt u recreatiewoningen, maar ook chalets en knusse lodges. Wilt u ook genieten van de Veluwe vanaf een vakantiepark? Dan heeft u geluk! De IJsvogel realiseert op een nieuw veld luxe vakantievilla’s en lodges die bij Recreatielandgoed De IJsvogel te koop staan.

De vakantiewoningen:

✔️ Geschikt voor maximaal 24 personen
✔️ Vrijstaande ligging
✔️ Modern, ruim en sfeervol ingericht
✔️ Met wellness mogelijkheden
✔️ Turn key oplevering

Het aanbod op de De IJsvogel

De luxe IJsvogel Villa's die te koop zijn op de Veluwe, zijn geschikt voor gezelschappen van maximaal 24 personen. Ideaal voor grote groepen zoals de hele familie. De villa's liggen op een ruim perceel en zijn stuk voor stuk vrijstaand waardoor u geniet van veel rust en privacy. Tevens zijn de recreatiewoningen van hoogwaardige kwaliteit en hebben een luxe en eigentijdse inrichting. De lodges zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en bestaan uit twee varianten; een wellness lodge of een zand lodge. Dankzij de ruime opzet en moderne inrichting zult u zich er snel thuis voelen. Kies uw prijsklasse, grootte en geschiktheid voor het aantal personen en geniet van een onbezorgde vakantie in uw eigen vakantiehuis op Recreatielandgoed De IJsvogel.

Op het vakantiepark

Als gast op het vakantiepark of eigenaar van een vakantievilla of lodge kunt u vrijblijvend gebruik maken van de luxe parkfaciliteiten. De vele faciliteiten op het park maken uw verblijf extra comfortabel en zowel jong als oud hoeft zich geen moment te vervelen. Van waterpret in het zwembad, uren speelplezier in de binnen-of buitenspeeltuinen, met het animatieteam en op de sportvelden tot aan ontspanning in de sauna en een sportief uurtje bowlen of tennissen. Ook is er een visvijver aanwezig waar u uw hengel kunt uitgooien. Na een actieve dag kunt u terecht in ons restaurant De Gasterij, voor een heerlijke maaltijd.

Meer weten over project De IJsvogel en bent u geïnteresseerd in het kopen van een vakantiehuis op de Veluwe? Neem vrijblijvend contact met ons op.