Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
Stenen recreatiewoning te koop in Gelderland

Stenen recreatiewoning te koop in Gelderland

  • Luxe stenen recreatievilla’s op eigen grond
  • Gelegen op de Veluwe
  • Geschikt voor gedeeltelijke of volledige verhuur

 Stenen recreatiewoningen te koop in Gelderland

Door de huidige ontwikkelingen en lage spaarrentes zijn steeds meer mensen op zoek naar een manier om hun spaargeld te laten renderen. Het kopen van een stenen recreatiewoning in eigen land is daardoor erg populair. Met name een woning op eigen grond. De IJsvogel heeft een ruim aantal stenen recreatiewoningen te koop in Gelderland. De woningen, inclusief eigen grond, bieden u de mogelijkheid om op elk gewenst moment te genieten van een welverdiende vakantie. Wanneer u er zelf geen gebruik van maakt kunt u ervoor kiezen de woning te verhuren, zo behaalt u een aantrekkelijk rendement op uw investering. De stenen recreatiewoningen zijn te koop in verschillende groottes en uitvoeringen. Bij De IJsvogel koopt u altijd een recreatiewoning inclusief eigen grond.

Stenen recreatiewoningen inclusief eigen grond

De stenen recreatiewoningen van De IJsvogel zijn te koop voor gezelschappen van 4 tot 24 personen. Ook de faciliteiten verschillen per woning. Zo zijn er recreatiewoningen met wellnessfaciliteiten, maar ook woningen geschikt voor mindervaliden. De traditioneel gebouwde stenen recreatiewoningen hebben een hoogwaardige kwaliteit en een luxe en eigentijdse inrichting. Door de ligging op een populair vakantiepark op de Veluwe, Recreatielandgoed de IJsvogel in Voorthuizen, zijn de woningen uitermate geschikt voor de verhuur.

Voordelen van De IJsvogel

  • Woningen gelegen op eigen grond
  • Traditioneel gebouwd
  • Verhuur met goed rendement
  • Lange levensduur
     

Stenen recreatiewoning kopen en verhuren

Wilt u een stenen recreatiewoning kopen in Gelderland om deze vervolgens te verhuren? Dat is een slimme keus. Het verhuren van een recreatiewoning levert namelijk een aantrekkelijk rendement op. Wilt u ook zelf gebruik maken van de woning? Dan is een combinatie van verhuur en eigen gebruik mogelijk. U kunt dan zelf 155 dagen per jaar de woning gebruiken en de overige 210 dagen wordt deze aangeboden voor de verhuur. Zelf hoeft u zich hier geen zorgen om te maken, want dit wordt namelijk volledig verzorgd door Verhuurbemiddeling de IJsvogel BV.

Bent u geïnteresseerd in de stenen recreatiewoningen die te koop zijn bij De IJsvogel? Kom dan eens langs tijdens onze evenementen of neem contact op met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een stenen recreatiewoning bij De IJsvogel.

Stenen recreatiewoningen inclusief eigen grond