Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
Vakantiewoning kopen op de Veluwe

Tiny Wellness Suites op de Veluwe

Direct rendement | Nog 4 van de 8 te koop

Meer informatie & bezichtiging plannen

Rendement

De rust van gegarandeerd rendement

De IJsvogel Recreatie BV biedt u een prachtige mogelijkheid: uw eigen luxe vakantiewoning op één van de mooiste plekjes van de Veluwe. Mét de zekerheid van een vast en aantrekkelijk rendement.

Geniet van comfort, vrijheid, rust, ruimte en natuur. Ervaar hoe u zorgeloos kunt investeren, door een aantrekkelijk, gegarandeerd rendement. Zo profiteert u optimaal van uw eigen recreatiewoning; als tweede huis én als slimme belegging!

 

Hypotheek van de Rabobank

5 Jaar gegarandeerd vast rendement

Het fraaie ontwerp, afwerking en de vele parkfaciliteiten te midden van de prachtige natuur, maken de recreatiewoningen en lodges zeer interessant voor (particuliere) beleggers én vakantiegangers. Met een gedurende 5 jaar gegarandeerd netto rendement van 5% per jaar  is het een uitstekende, zorgeloze manier van investeren.

Geniet van comfort, vrijheid, rust, ruimte en natuur. Ervaar hoe u zorgeloos kunt investeren, door een aantrekkelijk, gegarandeerd rendement. Zo profiteert u optimaal van uw eigen recreatiewoning; als tweede huis én als slimme belegging!

 

Rendementsgarantie

Meer verdienen met vreemd vermogen

Is het interessant om voor aankoop van een recreatiewoning een financiering aan te trekken? Of kunt u toch beter uw eigen vermogen gebruiken? Voor een antwoord op deze vraag is begrip van het “hefboomeffect” noodzakelijk. 

 

Advies op maat

Of kies voor een variabel rendement

U koopt de woning zonder rendementsgarantie en verhuurt de woning via Verhuurbemiddeling De IJsvogel B.V.. Zij nemen het overgrote deel van de kosten van exploitatie en verhuur voor haar rekening, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. De kosten worden verrekend met de bruto huurinkomsten. De netto huurinkomsten ontvangt u per kwartaal van Verhuurbemiddeling.

Fiscale aspecten

Met welke fiscale regels u te maken krijgt, is afhankelijk van uw (persoonlijke) omstandigheden en van de wijze van gebruik van de vakantiewoning. Wij beperken ons hier tot algemene informatie voor de in Nederland wonende particulier. Bij twijfel over uw persoonlijke situatie adviseren wij u, zich nader te laten informeren door uw eigen fiscale adviseur. Uiteraard zijn ook wij bereid u nader te adviseren.

 

Lees meer

Eigen gebruik van recreatiewoning

Bij de aankoop van een IJsvogel Villa of lodge kunt u kiezen uit 2 opties:

- kopen met rendementsgarantie
- kopen zonder rendementsgarantie

Wenst u de woning voor gedeeltelijk eigen gebruik te kopen? Kies dan voor “kopen zonder rendementsgarantie”. De woning kan dan maximaal 155 dagen door u zelf gebruikt worden. Door de mogelijke verhuur tijdens de andere 210 dagen hoeft het eigen gebruik u bijna niets te kosten.

 

Lees meer over het eigen gebruik