Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
Groepsaccommodatie kopen

Groepsaccommodatie kopen op vakantiepark

  • Groepswoningen tot 24 personen
  • Luxe parkfaciliteiten
  • Gratis adviesgesprek

Groepsaccommodatie kopen op de Veluwe

Overweegt u een groepsaccommodatie te kopen? Bij De IJsvogel gelegen op de Veluwe staan groepsaccommodaties te koop voor groepen tot 24 personen. De geschakelde vakantiewoningen voor 2x12 personen zijn gelegen op een eigen kavel en worden verhuurgereed opgeleverd. Door de ligging in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland is de groepsaccommodatie een aantrekkelijke bestemming voor een vakantie. Dit maakt de De IJsvogel Villa bij verhuur een interessant investeringsobject. Onze professionele verhuurorganisatie, Verhuurbemiddeling De IJsvogel BV, ontzorgt u volledig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en kunt genieten van een interessant rendement. Bekijk welke groepsaccommodaties te koop staan bij De IJsvogel.

De IJsvogel: groepsaccommodatie te koop op de Veluwe

Een groepsaccommodatie kopen op de Veluwe doet u bij De IJsvogel in Voorthuizen. Een groot voordeel van een groepsaccommodatie kopen bij De IJsvogel is dat u en uw gasten gratis gebruik kunnen maken van de luxe parkfaciliteiten van De IJsvogel. Geniet van een verfrissende duik in het binnen- en buitenzwembad, ontspan in de sauna of laat u bowling skills zien op bowlingbaan. Ook is er een tennisbaan, visvijver, diverse speeltuinen en meerdere horecagelegenheden. Recreatielandgoed De IJsvogel is een ideale locatie voor een groepsvakantie op de Veluwe.

Groepsaccommodatie te koop op Funda

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie op Funda en kunt u De IJsvogel niet vinden? Funda is een platform van NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en bieden voornamelijk woningen aan van makelaars die zijn aangesloten bij de NVM. Daarom zijn de groepsaccommodaties van De IJsvogel niet terug te vinden op Funda. Voor u als potentiële koper maakt dit geen verschil. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regelgeving. Het koopproces van een vakantiewoning verschilt namelijk met de aankoop van een woonhuis. Belangrijke zaken zoals rendementen, verhuurovereenkomsten en inventaris komen vaak niet aan bod bij de koop van een reguliere woning. Bij de aankoop van een recreatiewoning spelen deze zaken wel een rol. Onze adviseurs helpen u graag met een passend advies over een groepsaccommodatie kopen bij De IJsvogel.

Meer weten over een groepsaccommodaties kopen?

Geïnteresseerd in het kopen van een groepsaccommodatie op de Veluwe? Kom langs op locatie of plan een gratis adviesgesprek. Liever eerst vrijblijvend informatie ontvangen? Vraag onze brochure aan!

Groepsaccommodatie kopen in 5 stappen!

  1. Bekijk en kies een groepswoning die bij u past
  2. Neem contact op met één van onze verkoopadviseurs
  3. Stel de groepswoning samen naar uw wens
  4. Investeer in uw gewenste De IJsvogel Villa of Lodge
  5. Profiteer bij verhuur van een interessant rendement!

De IJsvogel Villa's en Lodges

5 objecten