Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
Zorgeloos verhuren

Uw vakantiewoning verhuren via het alles-in-1 reserveringssysteem

  • Altijd online inzicht
  • Zorgeloos verhuren
  • Professionele verhuurorganisatie

Uw vakantiewoning zorgeloos verhuren

Bij De IJsvogel kunt u zorgeloos een vakantiewoning kopen om deze vervolgens te verhuren. De professionele verhuurorganisatie van Recreatielandgoed De IJsvogel heeft vele jaren ervaring en dit resulteert in een hoge bezettingsgraad. Wij zullen u volledig ontzorgen en regelen voor u alles omtrent de verhuur en het beheer van uw vakantiewoning bij de IJsvogel. Hierbij maken wij gebruik van een onafhankelijk reserveringssysteem van Booking Experts. Het grote voordeel van dit systeem voor u als eigenaar is, dat u altijd de controle en online toegang houdt over uw recreatiewoning bij De IJsvogel. Recreatielandgoed De IJsvogel is geen onderdeel van een overkoepelende organisatie, u zal daarom geen last hebben van sterke prijsschommelingen door promotieacties. U kunt bij De IJsvogel dus zorgeloos een vakantiewoning kopen en verhuren.

De voordelen op een rij

  1. Transparant - Altijd inzicht in onder andere de reserveringen, beoordelingen, uw rendement en meer.
  2. Ervaar gemak - Ontvang op tijd uw opbrengsten met geautomatiseerde verhuurafrekeningen.
  3. Communicatie - Alle communicatie verloopt via één centrale plek.
  4. Onderhoud - Wij regelen alle werkzaamheden zodat uw vakantiehuis altijd klaar is om gasten te ontvangen.
Booking Experts

Sterke samenwerking met touroperators

Onze verhuurorganisatie brengt uw vakantiewoning onder de aandacht bij potentiële bezoekers via onze eigen website en bij gerenommeerde touroperators. Hierdoor profiteert u van het succes van diverse, krachtige partijen en zijn uw huurprijzen niet gevoelig voor prijsschommelingen door promotieacties. Een van de voordelen van het reserveringssysteem van Booking Experts zijn de real-time koppelingen met touroperators. Zo blijven alle touroperators waar wij mee samenwerken op de hoogte van juiste en actuele informatie omtrent uw vakantiewoning.

Touroperators
Touroperators - Mobiel

Een persoonlijk account

U krijgt als eigenaar van een vakantiewoning een persoonlijk account waarmee u kan inloggen in het systeem van Booking Experts. Via het systeem heeft u altijd inzicht in de reserveringen en facturen en leest u de beoordelingen van uw gasten. Via het berichtensysteem kunt u eenvoudig met de verhuurorganisatie van Recreatielandgoed De IJsvogel communiceren. Wilt u zelf een keer gebruik maken van uw eigen vakantiewoning? Dan kunt u dit online aangeven via uw persoonlijke account.

Dashboard van het reserveringssysteem van Booking Experts

Een passend marketingbeleid

Alle online marketingactiviteiten worden verzorgd door Booking Boosters. Dit marketingbureau is gespecialiseerd in het verzorgen van de online marketing voor kleine en grote bedrijven binnen de recreatiebranche en verantwoordelijk voor de website en advertising van Recreatielandgoed De IJsvogel. Hierbij zijn de marketingactiviteiten gericht op onze eigen verhuurwebsite. Dit zorgt ervoor dat wij niet afhankelijk zijn van touroperators. Booking Boosters zorgt voor de online vindbaarheid en een boost van de reserveringen voor uw vakantiewoning.

Zorgeloos kopen en verhuren bij De IJsvogel

Onze professionele verhuurorganisatie in combinatie met hét alles-in-1 reserveringssysteem van Booking Experts en de online marketing via Booking Boosters zorgen ervoor dat uw vakantiewoning in goede handen is en de gewenste huuropbrengsten oplevert. Zelf houdt u altijd online inzicht en de controle over uw IJsvogel Villa met uw persoonlijke account. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij De IJsvogel? Onze adviseur voorziet u graag van een persoonlijk advies tijdens een gratis adviesgesprek!