Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
Rendement op vakantiewoning

Rendement op vakantiewoning

  • Rendement op uw vakantiewoning bij verhuur
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Gelegen op de Veluwe

Vakantiehuis verhuren voor rendement

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun spaargeld te investeren in een vakantiehuis. Groot gelijk! Het verhuren van een vakantiehuis zorgt namelijk voor een aantrekkelijk rendement. De IJsvogel heeft 86 recreatiewoningen en 4 groepsaccommodaties gerealiseerd op Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen. Op dit moment worden unieke Tiny Wellness Cabins gebouwd welke volledig ingericht en verhuurgereed worden opgeleverd. De ligging op de Veluwe, een populaire vakantiebestemming, zorgt ervoor dat uw vakantiehuis een interessante accommodatie is om te verhuren. Dan profiteert u direct van een goed rendement.

Vakantiewoning met een goed rendement

Het is bij De IJsvogel mogelijk om een vakantiewoning te kopen voor gedeeltelijk eigen gebruik en gedeeltelijk aan te bieden voor verhuur. U kunt dan maximaal 155 dagen per jaar zelf gebruik maken van de vakantiewoning en de rest van het jaar kan deze worden verhuurd met behulp van onze verhuurorganisatie. Het is niet mogelijk om de woning permanent te bewonen.

Hoe krijg ik vakantiehuis rendement in 4 stappen

  1. Bekijk en kies een vakantiewoning dat bij u past
  2. Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs
  3. Investeer in uw gewenste vakantiehuis 
  4. Profiteer van goed rendement 

Het rendement van een vakantiewoning

Wilt u genieten van een aantrekkelijk rendement op een vakantiewoning in Nederland? Dan kunt u bij De IJsvogel kiezen om een Tiny Wellness Cabin te kopen. Het fraaie ontwerp, de afwerking en de vele parkfaciliteiten op Recreatielandgoed De IJsvogel, maken de recreatiewoningen zeer interessant voor (particuliere) beleggers én vakantiegangers. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuur van uw woning. Dit wordt namelijk verzorgt door onze professionele verhuurorganisatie, Verhuurbemiddeling De IJsvogel BV.

Meer informatie over het rendement op een vakantiehuis

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij De IJsvogel over het kopen van een vakantiehuis? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek met een van onze adviseurs. Tijdens dit gesprek worden al uw vragen beantwoord en gaan we samen het traject aan!

De IJsvogel Villa's en Lodges

5 objecten