Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
Het project

Vakantiepark de IJsvogel

Investeren in vastgoed

Op een eenvoudige manier investeren in vastgoed? In uw vrije tijd heerlijk genieten van uw eigen luxueuze recreatielodge, recreatiewoning en/of tiny cabin? Met een goed rendement, uitstekende parkfaciliteiten én een schitterende omgeving bieden wij de perfecte belegging. Optimaal genieten, maximale zekerheid.

In het prachtige, veelzijdige landschap van de Veluwe komen de fraai afgewerkte woningen perfect tot hun recht. Elke villa, lodge en tiny cabin heeft zijn eigen stijl en sfeer, uiteraard van alle comfort en luxe voorzien. Bekijk het interieur. Het aangebodene is fraai gesitueerd, zodat u in alle rust en ruimte optimaal kunt genieten van uw verblijf.

 

Lees meer

De ligging

Het park bevindt zich midden in de natuur. U bent van alle gemakken voorzien en de gastvrijheid van de medewerkers staat garant voor een prettig en zorgeloos verblijf.

Het park is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie. Ontdek de mooiste wandelroutes en laat u verrassen door de vele gezellige dorpjes en culturele bezienswaardigheden in de buurt. Of geniet van rust en privacy in uw eigen stekje op het landgoed. Zowel natuurliefhebbers als actieve vakantiegangers kunnen hier hun hart ophalen!

 

Lees meer

Vernieuwende concepten

Momenteel worden er nieuwe Tiny Wellness Cabins gebouwd welke op de IJsvogel geplaatst gaan worden. Deze nieuwe types zijn geschikt voor 2 personen en worden gesitueerd temidden van een groene oase. Buitengevoel op de Veluwe ten top!

Uiteraard worden de Tiny Wellness Cabins turn-key opgeleverd zodat u gelijk kunt genieten van uw investering!

 

Bekijk onze Cabins

Hoogwaardige architectuur en bouw

De onder architectuur ontworpen, traditioneel gebouwde recreatiewoningen op De IJsvogel zijn van hoogwaardige kwaliteit. Een ware lust voor het oog. Door het moderne ontwerp, de ruime opzet en verfijnde details zijn er sfeervolle, prettige woningen gebouwd waar u & onze gasten zich al snel thuis zijn gaan voelen.

 

Lees meer