Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
Update

Bekijk de laatste ontwikkelingen van De IJsvogel

De bouwwerkzaamheden op Recreatielandgoed de IJsvogel

Om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen van project De IJsvogel zullen we regelmatig een update plaatsen. Momenteel zijn de bouwwerkzaamheden van de laatste fase in volle gang. Heeft u vragen over een IJsvogel villa of lodge? Of over de voortgang? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs op het vakantiepark voor een vrijblijvend advies.

Maart 2021
De IJsvogel is bijna uitverkocht. Sinds september 2020 wordt er volop gebouwd op Recreatielandgoed de IJsvogel, wat niet onopgemerkt is gebleven bij investeerders en particulieren die zoeken naar een belegging of een tweede woning. In samenwerking met onder andere de (lokale) bouwer Van de Kolk uit Garderen worden in totaal maar liefst 60 nieuwe recreatiewoningen gebouwd. Daarvan zijn er slechts enkele nog te koop, het grootste deel van de woningen is in de afgelopen periode reeds verkocht.
Januari 2021
De verkoop van de allerlaatste fase gaat hard! Momenteel is 60% verkocht en er zijn nog een aantal stenen villa’s, luxe lodges en nog twee groepswoningen te koop. Wilt u ook eigenaar worden van een luxe vakantiewoning op de Veluwe? Neem dan contact op met onze adviseurs.
 

November 2020

Door Van de Kolk Bouw B.V., Bouw Pater en Flevohome Chaletbouw & alle andere leveranciers wordt er keihard gebouwd aan de allerlaatste fase van De IJsvogel. Meer weten over de mogelijkheden? Vraag een adviesgesprek aan.

Oktober 2020
Bouwbedrijf Van de Kolk is de afgelopen maand druk bezig geweest met het voorbereiden en storten van de funderingen. De bouw schiet al mooi op! Uiteraard blijven wij u op de hoogte houden van de voortgang.
September 2020
In september wordt er gestart met de laatste bouwfase van onze IJsvogel Villa's. De onder architectuur ontworpen, traditioneel gebouwde villa's zijn van hoogwaardige kwaliteit en een ware lust voor het oog. Momenteel zijn er nog verschillende kavels vrij en heeft u de mogelijkheid om uw eigen kavel te kiezen.