Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
De Veluwe | Vogelveld

De Veluwe

De Veluwe

De Veluwe: één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Met haar uitgestrekte bossen, fascinerende zandverstuivingen, typische landerijen en historische stadjes, is de Veluwe al decennialang een van de populairste bestemmingen van Nederland.

Geniet van de prachtige natuur. Ervaar een keur aan oergezellige restaurantjes, toonaangevende musea en vermakelijke attracties. Ontdek de Veluwe vanaf het water op het Veluwemeer, of spot de ‘big five’ in de ongerepte natuur. Wat uw recreatiewensen ook zijn: u vindt het op de Veluwe!

Rust, ruimte & vrijheid

In uw eigen woning op De IJsvogel is het – elk seizoen – heerlijk vertoeven. De hoge mate van comfort, kwaliteit, ruime kavels en privacy zorgen voor het ultieme vakantiegevoel: rust, ruimte en vrijheid. Om te doen wat u wilt, wanneer u maar wilt.

En heeft u zin in een potje golf? Een dagje slenteren door de stad of een dagje met de boot over het IJsselmeer? Het kan allemaal. Door de talloze recreatiemogelijkheden, ouderwetse gastvrijheid en de prachtige, veelzijdige omgeving is de Veluwe dé perfecte vakantiebestemming.

De Veluwe heeft veel te bieden!

Stuifzand, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beken... Dat is de Veluwe! Maar de Veluwe biedt meer: topattracties, beroemde musea, historische stadjes, moderne accommodaties, culinair genieten en volop gelegenheid om actief te zijn in de adembenemend mooie Veluwse natuur.

De Veluwe: Dé vakantiebestemming in Nederland

Veel mensen die het afgelopen jaar op vakantie gingen in eigen land gingen naar de Veluwe. De streek is zelfs populairder dan badplaatsen aan de Noordzee. Met haar vermelding in de Lonely Planet tot één van de beste plaatsen om te bezoeken in 2020, zijn er genoeg 'highlights' om te bezichtigen.