Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
Vakantiewoning kopen op de Veluwe

Zorgeloos investeren bij de IJsvogel

Nog enkele vakantiewoningen beschikbaar!

Bekijk het aanbod

Rendementsgarantie

Rendementsgarantie

Wij garanderen 5 jaar lang een vast rendement op de stenen accommodaties van Project De IJsvogel! Het beheer en de verhuur worden professioneel georganiseerd en de gasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van de IJsvogel zoals o.a. een overdekt binnen- en buitenzwembad. Voor de nakoming van de rendementsgarantie is de "Stichting garantiefonds De IJsvogel” opgericht. Het doel van de Stichting is het handelen als beheerder voor de stortingen van de (netto) huuropbrengsten.

Tussen Van de Kolk Recreatie B.V., de koper van de woning en Stichting garantiefonds De IJsvogel wordt een Rendementsgarantie-overeenkomst gesloten. De project notaris zal, namens Van de Kolk Recreatie B.V. het vereiste garantiebedrag onmiddellijk na ondertekening van de akte van levering overmaken naar de Stichting op een rekening bij de Rabobank te Barneveld. 

Uitbetaling van het gegarandeerd vast rendement geschiedt door de Stichting aan de eigenaar van de woning per jaar door middel van vier gelijke kwartaal betalingen achteraf, vier weken na afloop van ieder kwartaal, voor het eerst vier weken na afloop van het eerste kwartaal waarin de recreatiewoning in de verhuur is genomen. Onder “gegarandeerd vast rendement” wordt verstaan: de uitkering van het vooraf overeengekomen vaste rendementsbedrag, waarbij de exploitatiekosten en -opbrengsten voortvloeiende uit de verhuuractiviteiten en het bezit/eigendom van de recreatiewoning met elkaar zijn verrekend. Het risico verbonden aan deze exploitatiekosten en -opbrengsten zijn voor rekening van de Stichting garantiefonds De IJsvogel.