Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
Vakantiehuis kopen Voorthuizen

Vakantiehuis kopen Voorthuizen

  • Luxe villa’s van hoge kwaliteit
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Op de Veluwe

Vakantiehuis kopen in Voorthuizen

Denkt u aan een vakantiehuis kopen in Voorthuizen, gelegen op de prachtige Veluwe? Goede keuze! De Veluwe is het mooiste natuurgebied van Nederland en daarmee een heerlijke vakantiebestemming. Voor uzelf, maar ook voor uw gasten, mocht u uw vakantiehuis willen verhuren en op deze manier willen profiteren van een interessant rendement. Bij De IJsvogel heeft u de mogelijkheid een luxe vakantiewoning in Voorthuizen te kopen, een ruim opgezet vakantiepark op de Veluwe met uitgebreide faciliteiten. Bij De IJsvogel kunt u een recreatiewoning kopen in Voorthuizen voor eigen gebruik én voor verhuur. Onze verhuurorganisatie neemt de verhuur van uw vakantiewoning op zich, zodat u onbezorgd geniet van een mooie investering.

De IJsvogel: vakantiehuis kopen in Voorthuizen

Een vakantiehuis kopen in Voorthuizen doet u bij De IJsvogel. Op een gedeelte van Recreatielandgoed De IJsvogel vindt u luxe en stijlvolle villa’s van hoogwaardige kwaliteit. De woningen en lodges zijn gesitueerd op ruime kavels, zodat u in alle rust en ruimte geniet van uw eigen vakantiehuis op de Veluwe. Ons aanbod varieert in prijsklasse, grootte, aantal personen, maar ook in de aanwezige faciliteiten. Zo beschikken we bijvoorbeeld over woningen met wellnessfaciliteiten en woningen geschikt voor mindervaliden. Voor iedere investering bent u bij de IJsvogel dus op de juiste plek! Extra fijn voor u, en uw gasten, is dat u onbeperkt gebruik maakt van de uitstekende faciliteiten van De IJsvogel. Neem een duik in de zwembaden, ontspan in de sauna, haal een vergeten boodschapje in onze winkel of geniet op het terras van de horeca.

Vakantiehuis kopen in Voorthuizen in 4 stappen

  1. Bekijk en kies een vakantiehuis dat bij u past
  2. Neem contact op met onze verkoopadviseur
  3. Investeer in uw gewenste vakantiehuis
  4. Profiteer direct van een interessant rendement
     

Recreatiewoning kopen én verhuren in Voorthuizen

Een vakantiewoning kopen in Voorthuizen kan bij De IJsvogel sluit altijd aan bij uw eigen wensen. U kunt uw vakantiewoning volledig in de verhuur geven. Maar u uw woning óók willen gebruiken voor eigen gebruik, om zo nu en dan even een heerlijk weekendje weg te gaan, en zelf te genieten van de Veluwe. Zo kunt u de woning maximaal 155 dagen gebruiken voor vakanties en weekendjes weg. De overige dagen zorgt Verhuurbemiddeling De IJsvogel B.V., onze professionele verhuurorganisatie, voor de verhuur van uw recreatiewoning. Zo kunt u zorgeloos investeren door zelf de mooiste herinneringen te maken en te profiteren van een interessante rendement. Win-winsituatie ! 

Dankzij onze professionele verhuurorganisatie, de toeristische aantrekkingskracht van de Veluwe en de uitgebreide parkfaciliteiten van De IJsvogel wordt een recreatiewoning kopen in Voorthuizen bij De IJsvogel wel érg aantrekkelijk. Geïnteresseerd? Kom langs op locatie of plan een gratis adviesgesprek in.

De IJsvogel Lodges

4 objecten