Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
vakantievilla kopen

Vakantievilla kopen op de Veluwe

  • Luxe vrijstaande of geschakelde villa’s
  • Voor 4 tot 24 personen
  • Inclusief eigen kavel

Vakantievilla kopen op de Veluwe

Altijd al gedroomd van een luxe vakantievilla in een natuurlijke omgeving? Bij De IJsvogel, onderdeel van Recreatielandgoed de IJsvogel, staan er luxe vakantievilla’s te koop geschikt voor 4 tot 8 personen. Door de prachtige ligging op de Veluwe en de uitstekende parkfaciliteiten lenen de villa’s zich perfect als investering. We merken dat het kopen van een vakantievilla voor de verhuur erg populair is geworden, mede door de lage rentes en de recente economische ontwikkelingen. Bij het kopen van een villa op Recreatielandgoed de IJsvogel, kunt u kiezen uit twee opties. U kunt de woning deels verhuren en deels voor eigen gebruik aanschaffen of u kunt de woning volledig gaan verhuren. Bij volledige verhuur is het mogelijk om te kopen met rendementsgarantie. U ontvangt dan vijf jaar lang een vast rendement over uw investering.

Villa kopen in Nederland

De villa’s die te koop zijn bij De IJsvogel op de Veluwe verschillen in soort, grootte en prijsklasse. Er zijn namelijk geschakelde villa's voor 4, 6 of 8 personen te koop. Liever een vrijstaande villa? Dat kan ook bij De IJsvogel. Er is namelijk een vrijstaande villa te koop voor 6 personen en er zijn ook vrijstaande villa’s te koop voor 4 personen. De 4-persoons villa’s beschikken over extra voorzieningen, zoals wellness faciliteiten of zijn geschikt voor mindervaliden. Wilt u liever een grotere villa? De IJsvogel heeft ook een luxe groepsaccommodatie te koop, deze villa is geschikt voor groepen tot 24 personen. Zo is er op de Veluwe voor iedereen een passende luxe villa te koop.

Bekijk de laatste bouwfase

Waarom een luxe villa kopen in Nederland bij De IJsvogel?

Als u ervoor kiest om een vakantievilla te kopen bij De IJsvogel voor de verhuur biedt dit vele voordelen. Centraal staat dat wij u volledig ontzorgen, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantievilla en rendement. Het verhuren verzorgt de professionele verhuurorganisatie van Recreatielandgoed de IJsvogel. De vele jaren ervaring en samenwerking met gerenommeerde touroperators resulteert in een hoge bezettingsgraad. Daarnaast biedt de ligging op het vakantiepark een groot voordeel, want u en uw gasten mogen vrijblijvend gebruik maken van de faciliteiten.

Bent u geïnteresseerd in een luxe vakantievilla van De IJsvogel en benieuwd naar de investeringsmogelijkheden? Kom dan eens langs op het vakantiepark of plan een vrijblijvend adviesgesprek met onze adviseurs.

Bekijk ons aanbod aan vakantievilla's