Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
Alternatief voor sparen

Alternatief voor sparen

  • Beleggen in een vakantiewoning bij De IJsvogel
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Gelegen op de Veluwe

Alternatief voor sparen

Met de huidige spaarrente zijn we steeds vaker op zoek naar nieuwe mogelijkheden om ons vermogen te vergroten. Een vakantiewoning kopen en beschikbaar stellen voor verhuur is een goed en veilig alternatief voor sparen. Bij De IJsvogel heeft u de mogelijkheid te investeren in een Tiny Wellness Cabin en zo te profiteren van een goed rendement. De IJsvogel is een ruim opgezet vakantiepark op de Veluwe met vele faciliteiten. De IJsvogel biedt u als alternatief voor sparen: een variabel rendement. Hierbij kiest u voor een combinatie van eigen gebruik én verhuur door onze professionele verhuurorganisatie.

Vakantiewoning kopen: een goed alternatief voor sparen

Een vakantiewoning kopen is een van de mogelijke alternatieven voor sparen. Dit kan natuurlijk op vele plekken in Nederland, maar met een vakantiehuis op de Veluwe heeft u het het best getroffen. De Veluwe is namelijk een enorm populaire vakantiebestemming voor toeristen. Dit is natuurlijk goed nieuws wanneer u uw vakantiehuis wilt verhuren aan vakantiegangers. Wat het nog aantrekkelijker maakt, is dat zij onbeperkt gebruik kunnen maken van de parkfaciliteiten van De IJsvogel. Zwembaden, Wellness, Horecagelegenheid en Speeltuinen zijn tegenwoordig erg belangrijk voor toeristen.

Vakantievilla’s en lodges van De IJsvogel

Investeren in een De IJsvogel Villa of Lodge is het beste alternatief voor sparen ! Bijna nergens vindt u zulke luxe villa’s, lodges en cabins als bij De IJsvogel. Met een fraai en modern ontwerp en een hoogwaardige architectuur zijn de recreatiewoningen erg in trek. De woningen kennen een eigentijdse inrichting en veel comfort. De verkochte recreatiewoningen variëerden in grootte, geschiktheid voor aantal personen, prijsklasse, maar ook in de aanwezige faciliteiten. Deze hoge standaard trekken we uiteraard door. Zo kunt u nu investeren in de unieke Tiny Wellness Cabins.

Een recreatiewoning kopen in 4 stappen

  1. Bekijk en kies een recreatiewoning die bij u past
  2. Neem contact op met onze verkoopadviseur
  3. Investeer in uw gewenste recreatiewoning
  4. Profiteer van een goed rendement

Alternatief voor sparen

Kiest u voor investeren in een recreatiewoning als beste alternatief voor sparen? Dan neemt ons professionele verhuurorganisatie, Verhuurbemiddeling De IJsvogel BV, de verhuur van u over. U heeft  de mogelijkheid maximaal 155 dagen zelf gebruik te maken van uw recreatiewoning voor heerlijke weekendjes weg naar de Veluwe! 

Zoekt u een goed en veilig alternatief voor sparen? Investeer in een vakantiewoning op de Veluwe en vergroot uw vermogen in alle rust en ontspanning. Wilt u meer weten over het investeren in een vakantiewoning? Neem contact op met onze verkoopadviseur, plan een gratis adviesgesprek in of kom eens langs op de prachtige Veluwe.

De IJsvogel Villa's en Lodges

4 objecten