Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
Vakantiehuis kopen en verhuren

Vakantiehuis kopen en verhuren

  • Professionele verhuurorganisatie
  • Nieuwbouw Tiny Wellness Cabins in de verkoop
  • Kopen met interessant rendement

Vakantiehuis kopen en verhuren op de Veluwe

Zoekt u een manier om uw spaargeld te beleggen? Dan is het kopen van een vakantiewoning om deze vervolgens te verhuren een uitstekende optie. Bij De IJsvogel heeft u de mogelijkheid om een vakantiehuis op de Veluwe te kopen en deze geheel of gedeeltelijk te verhuren. Het verhuren van een vakantiewoning in deze regio is zeer interessant. De Veluwe is al jaren een van de populairste bestemmingen voor de binnen- en buitenlandse toeristen. Samen met de faciliteiten en de ligging van Recreatielandgoed de IJsvogel zorgt dit voor een hoge bezettingsgraad.  Een vakantiewoning kopen om deze te verhuren is daardoor een goed alternatief voor een traditionele spaarrekening.

Uitgelichte woningen op de Veluwe

Kopen en verhuren op de Veluwe

Koopt u een Tiny Wellness Cabin bij De IJsvogel ? Dan kunt u de vakantiewoning maximaal 155 dagen per jaar zelf gebruiken, u kunt dus niet permanent in u vakantiewoning verblijven. De overige dagen is het mogelijk uw vakantiewoning te verhuren.Of u kiest ervoor uw vakantiewoning het gehele jaar aan te bieden voor de verhuur. Dit levert u een aantrekkelijk rendement op en bovendien kunt u BTW terugvragen. De verhuur en bijkomende zaken wordt volledig verzorgd door onze verhuurorganisatie, Verhuurbemiddeling De IJsvogel B.V. Een vakantiewoning kopen en verhuren betekent voor u zorgeloos investeren en een slimme belegging.   

Sfeerimpressie van De IJsvogel

Vakantiehuis kopen bij De IJsvogel

De woningen van De IJsvogel bevinden zich op Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen. Hier, midden op de Veluwe, staan vakantiewoningen voor 2 tot maximaal 24 personen. Extra opties zoals wellness of geschikt voor mindervaliden behoren tot de mogelijkheden. Het diverse aanbod maakt de vakantiehuizen zeer geschikt voor de verhuur. Doordat de vakantiewoningen zich op een vakantiepark bevinden zijn de faciliteiten hier vrij te gebruiken. U profiteert onder andere van het binnen- en buitenzwembad, diverse speeltuinen, een bowlingbaan en horecagelegenheid. Als u een vakantiewoning koopt en verhuurt is dit van groot belang voor uw gasten en uw rendement.

De voordelen van De IJsvogel

  • Goed rendement
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Ideale locatie midden op de Veluwe
  • Toename van aantal binnen- en buitenlandse toeristen

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over het kopen en verhuren van een vakantiewoning bij De IJsvogel? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek met een van onze adviseurs. Tijdens dit gesprek worden al uw vragen beantwoord en gaan we samen het traject aan!

De villa's en lodges van De IJsvogel

5 objecten

Veelgestelde vragen

Welke voordelen biedt De IJsvogel bij het kopen en verhuren van een vakantiewoning?

Wanneer u een vakantiewoning koopt bij De IJsvogel bent u zeker van een waardevaste investering op een van de populairste vakantiebestemmingen van Nederland. Daarnaast regelt onze verhuurorganisatie alles voor u omtrent de verhuur en het beheer van uw vakantiewoning. Op deze manier koopt en verhuurt u zorgeloos uw vakantiehuis op de Veluwe.

Welke vakantiehuizen van De IJsvogel lenen zich het beste om te verhuren?

Bij het kopen van een vakantiewoning om deze vervolgens te verhuren is het belangrijk om te kijken naar de groepsgrootte en de faciliteiten van een woning. Om goed in te spelen op de wensen van de markt heeft De IJsvogel een variërend aanbod. Zo zijn er woningen voor grote groepen, met of zonder wellness en zijn er woningen voorzien van extra voorzieningen voor mindervaliden. Bekijk het gehele aanbod van De IJsvogel.

Zijn er ook vakantiewoningen te koop voor grotere groepen?

Er zijn bij De IJsvogel ook woningen te koop voor grotere groepen. Zo zijn er 24 persoons groepswoningen, welke ook te verhuren zijn als twee keer 12 persoons. Daarnaast is er ook een 8 persoons woning, bij deze woning is het ook mogelijk om deze te verhuren als twee keer 4 persoons.

Hoeveel dagen per jaar moet de woning beschikbaar zijn voor de verhuur?

Vanuit de gemeente Barneveld dient u de woning minimaal 210 dagen per jaar aan te bieden voor de verhuur. Indien u de woning deels heeft gekocht voor eigen gebruik mag u de overige 155 dagen zelf gebruik maken van de woning.