Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
Beleggen in vastgoed

Beleggen in vastgoed

  • Luxe recreatiewoningen voor 2 tot 24 personen
  • Gelegen op de Veluwe
  • Gegarandeerd rendement

Beleggen in recreatief vastgoed

Bent u op zoek naar een manier om uw kapitaal op een rendabele manier te vergroten? Dan is een vastgoedbelegging een zeer interessante manier om dit te realiseren. In de tijd van lage rentestanden en een aantrekkende economie biedt beleggen in recreatief vastgoed een hoger nettorendement dan het traditionele banksparen. De IJsvogel biedt u de mogelijkheid om te beleggen met een goed rendement.

Bij De IJsvogel belegt u in een luxe vakantievilla, lodge of cabin die gelegen is op een populair vakantiepark, Recreatielandgoed De IJsvogel. Het vakantiepark beschikt over uitgebreide voorzieningen en bevindt zich midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: de Veluwe. Deze aspecten zorgen ervoor dat het vakantiepark een populaire vakantiebestemming is voor binnen- en buitenlandse toeristen en creëert een hoge bezettingsgraad.

Beleggen in vastgoed

Veel mensen denken bij beleggen in vastgoed aan beleggingen in kantoorpanden of eengezinswoningen. Maar het is ook mogelijk om te beleggen in recreatief vastgoed. Deze manier van beleggen is zeer aantrekkelijk vanwege goede rendementen en een relatief lage investering. Als u belegt in een vakantievilla of lodge bij De IJsvogel heeft u zelf de keuze hoe uw uw recreatief vastgoed wilt gebruiken.

Wilt u graag beleggen in een vakantiewoning en er ook zelf gebruik van maken? Dat kan! Zelf mag u dan maximaal 155 dagen per jaar gebruik maken van uw vakantiewoning en de rest van het jaar wordt deze verhuurd. Uw rendement is dan afhankelijk van de verhuuropbrengsten.

Zorgeloos beleggen bij De IJsvogel

De IJsvogel realiseert op Recreatielandgoed De IJsvogel 77 luxe recreatiewoningen. Het aanbod bestaat uit lodges, villa’s en groepsaccommodaties. De woningen zijn geschikt voor 2 tot 24 personen en enkele woningen beschikken over extra faciliteiten, zo zijn er woningen geschikt voor mindervaliden of met wellnessfaciliteiten. Alle woningen worden verhuurklaar opgeleverd zodat u de woning direct kan verhuren.

De professionele verhuurorganisatie van Recreatielandgoed De IJsvogel zal u volledig ontzorgen. Zij regelen voor u alles omtrent de verhuur en het beheer van uw recreatiewoning. Vanzelfsprekend houdt u altijd de controle en toezicht over uw woning via uw eigen persoonlijke account. Zo kunt u zorgeloos in vastgoed beleggen.

Beleggen in vastgoed in 4 stappen

  1. Bekijk en kies een woning dat bij u past
  2. Neem contact op met onze adviseur
  3. Beleg in uw gewenste vakantiewoning op De IJsvogel
  4. Profiteer van een goed rendement

Meer weten over de beleggingsmogelijkheden

Wilt u in vastgoed beleggen bij De IJsvogel? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of kom eens langs op locatie. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten op de Veluwe!

De IJsvogel Villa's en Lodges

5 objecten