Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
Beleggingspanden te koop

Beleggingspanden te koop op de Veluwe

  • Solide belegging op de Veluwe
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Aantrekkelijk rendement

Beleggingspanden te koop in de recreatieve sector

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun spaargeld te investeren in een beleggingspand. De reden hiervoor is dat de rendementen over beleggingspanden een stuk hoger zijn dan het traditionele banksparen. Mede door deze ontwikkeling is de markt voor beleggingspanden populair. Om in te spelen op deze markt heeft De IJsvogel een paar unieke beleggingspanden te koop aangeboden. De verhuur van deze vakantievilla's verloopt geheel via de professionele verhuurorganisatie van Recreatielandgoed De IJsvogel. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken.

Groepsaccommodaties te koop

Solide belegging in recreatief vastgoed

In het prachtige landschap van de Veluwe bevindt zich Recreatielandgoed de IJsvogel. Het park is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie en wordt druk bezocht door toeristen uit binnen- en buitenland. De luxe vakantievilla’s en groepswoningen zijn onder architectuur ontworpen en traditioneel gebouwd. Wat vaak van belang is bij het kopen van beleggingspanden is de waardeontwikkeling. Daarom zijn de vakantievilla’s en de groepswoningen bij De IJsvogel gebouwd van steen. Een groot voordeel van het kopen van een beleggingspand op een vakantiepark is dat de huurders gratis gebruik kunnen maken van de luxe parkfaciliteiten. Bij Recreatielandgoed de IJsvogel zijn dit een binnen- en buitenzwembad, sauna, bowlingbaan, tennisbaan, visvijver en diverse speeltuinen. Maar er zijn ook meerdere horecagelegenheden.

Beleggingspanden te koop voor de verhuur

Een beleggingspand kopen en verhuren is de beste manier om een aantrekkelijk rendement te behalen. Dit is bij De IJsvogel ook het geval. Het verhuren van de accommodaties zal geheel verlopen via onze professionele verhuurorganisatie, Verhuurbemiddeling De IJsvogel BV. Zij zullen alles verzorgen omtrent de verhuur en het beheer van de accommodaties. Via een persoonlijke inlog heeft u altijd inzicht in onder andere de reserveringen, beoordelingen, uw rendement en meer. De verhuurorganisatie brengt de accommodaties onder de aandacht bij potentiële bezoekers via website en bij gerenommeerde touroperators. Hierdoor profiteert u van het succes van diverse, krachtige partijen en zijn de huurprijzen niet gevoelig voor prijsschommelingen door een enkele promotieactie.

Meer weten over het kopen van een beleggingspand

Geïnteresseerd in het kopen van een beleggingspand op de Veluwe? Kom langs op locatie of plan een adviesgesprek. Liever eerst vrijblijvend informatie ontvangen? Vraag de brochure aan!