Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
Chalet kopen Veluwe

Chalet kopen op de Veluwe

  • Luxe chalets op de Veluwe
  • Professionele verhuurorganisatie
  • In een natuurlijke omgeving

Chalet kopen op de Veluwe

De Veluwe is één van de mooiste natuurgebieden van Nederland en leent zich perfect als vakantiebestemming. Wanneer u een chalet koopt op de Veluwe kunt u op elk gewenst moment genieten van een welverdiende vakantie. Het kopen van een chalet op de Veluwe bij De IJsvogel biedt u niet alleen een fantastische vakantiebestemming, maar ook een waardevolle investering. U kunt er namelijk voor kiezen om uw chalet gedeeltelijk of volledig te verhuren. Het verhuren van uw chalet levert u een mooi jaarlijks rendement. Benieuwd welke chalets te koop staan op de Veluwe?

Chalets te koop op de Veluwe met eigen grond

Bij De IJsvogel koopt u een luxe chalet op de Veluwe met eigen grond. De chalets worden gerealiseerd op een rustig gedeelte van Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen en zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Als u een chalet op de Veluwe koopt heeft u bij De IJsvogel keuze uit twee verschillende types. Zo kunt u kiezen uit een Wellness Lodge geschikt voor 2 personen of een Zand Lodge welke geschikt is voor 4 personen.

Een chalet kopen in 5 stappen!

  1. Bekijk en kies een chalet dat bij u past
  2. Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs
  3. Stel uw chalet samen naar uw wens
  4. Investeer in uw gewenste chalet
  5. Profiteer van een interessant rendement

Luxe chalets op de Veluwe te koop

Een chalet kopen op de Veluwe biedt naast vakantieplezier ook rendement

Als u interesse heeft in het kopen van een chalet op de Veluwe is het fijn om te weten dat er naast vakantieplezier ook andere voordelen zijn. Bij de aankoop van een chalet bij De IJsvogel kunt u kiezen of u deze gedeeltelijk of volledig gaat verhuren. Als u kiest voor gedeeltelijke verhuur mag u 155 dagen per jaar zelf gebruik maken van uw chalet en de overige 210 dagen zal deze worden aangeboden voor de verhuur. Uw rendement is hierbij afhankelijk van de verhuuropbrengsten. Wilt u graag een gegarandeerd rendement ontvangen? Dan kunt u ervoor kiezen om uw chalet volledig te verhuren. Met deze optie ontvangt u gedurende 5 jaar een gegarandeerd netto rendement van 5% per jaar. U hoeft zich geen zorgen te maken over de verhuur van uw chalet. De verhuur wordt namelijk geheel geregeld door onze professionele verhuurorganisatie, Verhuurbemiddeling De IJsvogel BV.

Meer informatie over het kopen van een chalet op de Veluwe?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het kopen van een chalet op de Veluwe bij De IJsvogel? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek met een van onze adviseurs of vraag onze brochure aan.