Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed op de Veluwe

  • Recreatiewoningen voor 2 tot 24 personen
  • Gelegen op de Veluwe
  • Profiteer van interessant rendement

Investeren in recreatief vastgoed op de Veluwe

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te investeren in recreatief vastgoed. Een van de belangrijkste redenen om te investeren in vastgoed is de lage rente die mensen ontvangen bij het traditionele banksparen. Vanwege deze ontwikkelingen zijn vastgoed investeringen een aantrekkelijk optie, met name in recreatieve vastgoedprojecten.

Investeren in recreatief vastgoed betekent dus dat u een of meerdere recreatiewoningen koopt. Deze vorm van investeren is een van de aantrekkelijkste mogelijkheden om uw vermogen op duurzame wijze te vergroten. U beschikt namelijk over een tweede woning en bij het verhuren van de recreatiewoning profiteert u van een aantrekkelijk rendement. 

Investeren in vastgoed op De IJsvogel

Investeren in vastgoed klinkt als een ingewikkeld proces. Wij van De IJsvogel begeleiden u volledig, zodat u op een laagdrempelige manier kan investeren in vastgoed

Wilt u zelf gebruik maken van de woning dan kan dit ook. Zelf kunt u dan maximaal 155 dagen per jaar gebruik maken van de woning en de rest van het jaar kan deze worden verhuurd met behulp van onze verhuurorganisatie.

De IJsvogel heeft aantrekkelijke investeringsmogelijkheden

Midden op de Veluwe heeft De IJsvogel op Recreatielandgoed de IJsvogel al diverse luxe recreatiewoningen gerealiseerd. Op dit moment wordt gewerkt aan de nieuwbouw van 5 unieke Cabins. Dit aanbod bestaat uit Tiny Wellness Cabins. Deze woningen zijn geschikt voor 2 personen en beschikken over woonkamer met fijne keuken, slaapkamer, luxe bubbelbad, inloopdouche met Sunshower en buitendouche. Momenteel bevindt het project zich in de eerste fase. Uiteraard worden de woningen verhuurklaar opgeleverd. Kopers van de woningen profiteren direct van het rendement.

Wist u dat de Veluwe de populairste vakantiebestemming binnen Nederland is? Dit blijkt uit onderzoek van NBTC-NIPO Research. Zo kunt u ervan uitgaan dat de verhuur een hoge bezetting zal hebben. Dit heeft positieve invloed op het rendement van uw investering.

Investeren in recreatief vastgoed in 4 stappen

  1. Bekijk en kies een recreatiewoning die bij u past
  2. Neem contact op met onze verkoopadviseur
  3. Investeer in uw gewenste vakantiewoning op De IJsvogel
  4. Profiteer van een goed rendement

Meer weten over de investeringsmogelijkheden

Wilt u graag investeren in recreatief vastgoed bij De IJsvogel? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in of kom eens langs op locatie. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten op de Veluwe!

Vastgoedobjecten bij project De IJsvogel