Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop

Kavel 32

 

Omschrijving

Kavel 32

Vraagprijs: € 155.000,= k.k.

Aantal slaapkamers: 2

Ruim vrijstaand chalet van ca.70 m2 gelegen op een zonnige kavel van ca. 257 m2 met veel privacy en vlakbij de centrale voorzieningen gelegen. Echt iets voor u !

Uitvoering :

Sfeervol vrijstaand chalet van ca.70 m2 met hele ruime woonkamer met grote raampartijen en openslaande deuren gelegen op een zonnige kavel van ca. 257 m2.

Indeling :

Entree via gang waarbij u gelijk zicht heeft op de leuke tussendeuren met ramen die u toegang geven tot de woonkamer. En wat voor een ruimte ! Denk balzaal...  De ruime woonkamer is voorzien van grote raampartijen en openslaande deuren waardoor er veel lichtinval is. Via een gezellige boog in de woonkamer komt u in de open keuken in l-vorm, welke wel onderhoud behoeft. 2 grote slaapkamers met beide een kastenwand met spiegel en waarvan de ene slaapkamer een badkamer en-suite heeft. De badkamer bestaat uit douche, wandmeubel en designradiator. Separaat toilet. Tevens is er een aparte ruimte waarin de wasmachine staat. Het chalet wordt verwarmd middels CV (2022). De ramen zijn buiten voorzien van screens zonwering. Buiten heeft u de beschikking over een blokhut en onderhoudsvriendelijke tuin met veel privacy. Eigen parkeerplaats.

Sanitair : 

Badkamer en-suite met douche, wasmeubel en designradiator. Separaat toilet.

Verwarming : 

Het chalet wordt verwarmd middels CV (2022).

Overige : 

€ 1000,= éénmalige bijdrage.

Kenmerken

StatusTe koop
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Voor aantal personen4
Woonoppervlakte70m2
Oppervlakte perceel257m2
Huisnummer op park32

Prijsopbouw

Totaal prijs incl. kavel, tuin, terras en blokhut€ 155.000,-K.K.

Plattegrond woning

Parkomschrijving

Recreatielandgoed de IJsvogel ligt in een van de mooiste gebieden van Nederland, in Voorthuizen op de Veluwe. Dit kindvriendelijke park is ruim opgezet en omgeven door prachtige natuur. De IJsvogel beschikt over zowel een binnen- als buitenzwembad met daarbij een sauna om even te ontspannen. De animatie verzorgt in de schoolvakanties een gevarieerd programma voor de kinderen. Het hele jaar door zijn de speeltuinen en sportvelden de plek waar de kids te vinden zijn. De Veluwe en omgeving verkent u het best per voet of met de fiets, fietsen huurt u heel eenvoudig op ons park. 

 

Plattegrond park

Plattegrond Vogelveld
 
 

Meer weten over deze woning?

 
 
 

Bezoek onze open dagen
Open dagen | De IJsvogel

Eerste Tiny's bijna opgeleverd! Open dagen op 8,9,10, 11 & 12 Juli
Lees meer over de open dagen