Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop

Tiny Wellness Cabin | 2 personen

 

Omschrijving

Luxe 2-persoons Cabin gelegen op eigen grond en verhuurgereed opgeleverd, zodat u meteen kunt genieten van het rendement.

Tiny Wellness Cabin
Deze 2-persoons Cabin is volledig gemaakt van Ayous hout (duurzaamheidsklasse 1) en daarmee qua beleving en duurzaamheid uniek. De Cabin beschikt over 1 slaapkamer, een luxe bubbelbad, inloop douche met Sunshower, buitendouche en woonkamer met fijne keuken.

Luxe/ Modern / Natuur
Er worden slechts 5 Cabins gerealiseerd in deze eerste fase, temidden van een groene oase met inheemse beplanting. Door hoogteverschillen in de tuinen, natuurlijke afscheiding en sfeervolle verlichting garanderen we privacy en tegelijkertijd het echte buitengevoel op de Veluwe. De luxe faciliteiten zoals de sunshower, het bubbelbad en de buitendouche zorgen voor optimaal comfort. De Cabins worden turn-key opgeleverd met een aangelegde tuin inclusief een fijn terras met bijpassend tuinmeubilair.

Duurzaamheid & kwaliteit
Bij de IJsvogel sluit de duurzaamheid en kwaliteit van de Cabins aan bij de ligging in het natuurgebied de Veluwe. Zo zijn de HR++ beglazing en de optimale isolatie een paar voorbeelden van de afbouw van de Cabins. Een hoge mate van comfort, lage onderhoudskosten en passend bij de omgeving.

Kenmerken

StatusNieuw
Extra informatieSorry uitverkocht !
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal badkamers
1 badkamer
Voor aantal personen2
Bouwjaar2023
Woonoppervlakte28m2
Oppervlakte perceel150m2
Wellness faciliteiten
Ja

Prijsopbouw

Totaal prijs incl. kavel, meubelpakket, tuinaanleg en verhuurgereedvanaf€ 184.500,-v.o.n. excl. BTW
Inventarisvanaf€ 7.500,-
Tuinaanlegvanaf€ 9.000,-
Perceelvanaf€ 49.000,-
Vakantiewoningvanaf€ 119.000,-

Plattegrond woning

Parkomschrijving

Recreatielandgoed de IJsvogel ligt in een van de mooiste gebieden van Nederland, in Voorthuizen op de Veluwe. Dit kindvriendelijke park is ruim opgezet en omgeven door prachtige natuur. De IJsvogel beschikt over zowel een binnen- als buitenzwembad met daarbij een sauna om even te ontspannen. De animatie verzorgt in de schoolvakanties een gevarieerd programma voor de kinderen. Het hele jaar door zijn de speeltuinen en sportvelden de plek waar de kids te vinden zijn. De Veluwe en omgeving verkent u het best per voet of met de fiets, fietsen huurt u heel eenvoudig op ons park. 

 

Plattegrond park

Plattegrond Vogelveld
 
 

Meer weten over deze woning?

 
 
 

Bezoek onze open dagen
Open dagen | De IJsvogel

Binnenkort volgt de data van onze open dagen zodat u ze in uw agenda kunt zetten !
Lees meer over de open dagen