Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop

Tiny Wellness Suites | 2 personen

 

Omschrijving

Luxe 2-persoons Cabin gelegen op eigen grond en wordt verhuurgereed opgeleverd, zodat u meteen kunt genieten van het rendement.

Tiny Wellness Suite | Vernieuwd design in Fase 2
Deze 2-persoons Cabin is volledig opgebouwd van houtskeletbouw en wordt lokaal (in Voorthuizen) gefabriceerd. Door de toevoeging van een sedumdak, de luxe afwerking en een weelderige tuin zijn de Cabins in Fase 2 qua beleving en duurzaamheid uniek. De Cabin beschikt over 1 slaapkamer, een dubbele douche en sunshower, buitendouche plus woonkamer met fijne keuken.

Luxe/ Modern / Natuur
Er worden in de tweede fase 8 Cabins gerealiseerd, temidden van een groene oase met inheemse beplanting. Door hoogteverschillen in de tuinen, natuurlijke afscheiding en sfeervolle verlichting garanderen we privacy en tegelijkertijd het echte buitengevoel op de Veluwe. De luxe faciliteiten zoals de dubbele douche, sunshower, de jacuzzi en de buitendouche zorgen voor optimaal comfort. De Cabins worden turn-key opgeleverd met een aangelegde tuin inclusief een fijn terras met bijpassend tuinmeubilair.

Duurzaamheid & kwaliteit
Bij de IJsvogel sluit de duurzaamheid en kwaliteit van de Cabins aan bij de ligging in het natuurgebied de Veluwe. Zo zijn de HR++ beglazing en de optimale isolatie een paar voorbeelden van de afbouw van de Cabins. Een hoge mate van comfort, lage onderhoudskosten en passend bij de omgeving.

Kenmerken

StatusNieuw
Extra informatieNog 4 van 8 beschikbaar | Turnkey & verhuurklaar!
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal badkamers
1 badkamer
Voor aantal personen2
Bouwjaar2024
Woonoppervlakte28m2
Oppervlakte perceel160m2
Wellness faciliteiten
Ja

Prijsopbouw

Totaal prijs incl. kavel, meubelpakket, tuinaanleg en verhuurgereedvanaf€ 192.500,-v.o.n. excl. BTW
Inventarisvanaf€ 11.500,-
Tuinaanlegvanaf€ 12.000,-
Perceelvanaf€ 49.000,-
Vakantiewoningvanaf€ 120.000,-

Plattegrond woning

Parkomschrijving

Recreatielandgoed de IJsvogel ligt in een van de mooiste gebieden van Nederland, in Voorthuizen op de Veluwe. Dit kindvriendelijke park is ruim opgezet en omgeven door prachtige natuur. De IJsvogel beschikt over zowel een binnen- als buitenzwembad met daarbij een sauna om even te ontspannen. De animatie verzorgt in de schoolvakanties een gevarieerd programma voor de kinderen. Het hele jaar door zijn de speeltuinen en sportvelden de plek waar de kids te vinden zijn. De Veluwe en omgeving verkent u het best per voet of met de fiets, fietsen huurt u heel eenvoudig op ons park. 

 

Plattegrond park

Plattegrond Vogelveld
 
 

Meer weten over deze woning?

 
 
 

Bezoek onze open dagen
Open dagen | De IJsvogel

Eerste Tiny's bijna opgeleverd! Open dagen op 8,9,10, 11 & 12 Juli
Lees meer over de open dagen