Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
Vakantiehuis kopen Barneveld

Vakantiewoning kopen Barneveld

  • Vakantiehuis kopen nabij Barneveld
  • Investeren in vastgoed bij De IJsvogel
  • Luxe villa's en lodges voor 2 tot 24 personen

Vakantiewoning kopen Barneveld

Het dorp Barneveld is gelegen in een uniek natuurgebied, de Veluwe. Geen wonder dus dat veel Nederlandse maar ook buitenlandse vakantiegangers hier graag op vakantie gaan. Overweegt u een tweede woning aan te schaffen in Nederland? Dan heeft u bij De IJsvogel een unieke mogelijkheid om een vakantiewoning te kopen in de buurt van Barneveld. De vakantiewoningen en lodges die wij aanbieden liggen op Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen. Dit sfeervolle vakantiepark is ideaal gelegen om optimaal van de Veluwe te genieten. Bovendien zijn de vakantiehuizen in de buurt van Barneveld een interessante investering met een aantrekkelijk rendement bij verhuur.

Recreatiewoningen te koop nabij Barneveld

Bij De IJsvogel koopt u een luxe vakantievilla of lodge die gesitueerd is op een ruime kavel. Hierdoor heeft u alle ruimte en privacy om te genieten van uw vakantiehuis. De villa's en lodges zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden u veel luxe en comfort. U kunt bovendien ook kiezen voor wellnessfaciliteiten en zijn er villa's geschikt voor mindervaliden. De woningen variëren in geschiktheid voor aantal personen en in prijsklasse, waardoor het aanbod erg divers en voor verschillende investeringen geschikt is. Doordat de vakantiewoningen gelegen zijn op Recreatielandgoed De IJsvogel zijn de faciliteiten van het park vrij te gebruiken voor uzelf en uw gasten. Dit is een groot plusplunt wanneer u ervoor kiest om uw vakantiehuis nabij Barneveld te verhuren.

Investeren in een vakantiehuis nabij Barneveld

Een waardevaste investering, dat is een vakantiewoning kopen bij De IJsvogel in de buurt van Barneveld. U kiest voor kopen met of zonder rendementsgarantie. Wilt u vooral zelf genieten van uw woning dan koopt u zonder rendementsgarantie. U maakt dan maximaal 155 dagen zelf gebruik van de woning. Kopen met rendementsgarantie levert u gedurende 5 jaar een gegarandeerd rendement op van 5% per jaar. Door de hoge bezettingsgraad over de afgelopen jaren hoeft u zich geen zorgen over de verhuur van de woning. Bovendien wordt de verhuur volledig verzorgd door Verhuurbemiddeling De IJsvogel B.V.. Een vakantiewoning kopen nabij Barneveld is voor u een zorgeloze investering, wanneer u dit doet bij De IJsvogel.

Waarom een vakantiewoning kopen bij De IJsvogel?

  • Ideale locatie midden in de natuur nabij Barneveld
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Waardevaste investering met aantrekkelijk rendement
  • Luxe villa's en lodges met een hoog comfortniveau
  • Ruime kavels met veel ruimte en privacy

Meer informatie over een vakantiehuis kopen

Onze vakantiewoningen in de buurt van Barneveld zijn erg in trek. Heeft u vragen of wilt u advies ontvangen van een van onze adviseurs? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek of vraag onze brochure aan. Uiteraard bent u ook van harte welkom op locatie, wij ontvangen u graag op de Veluwe.

De IJsvogel Villa's en Lodges

5 objecten