Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
Bungalow kopen Gelderland

Bungalow kopen Gelderland

  • Vakantiepark gelegen op de Veluwe
  • Luxe parkfaciliteiten
  • Voor eigen gebruik en verhuur

Bungalow kopen in Gelderland

Bent u van plan om een bungalow te kopen in Gelderland maar weet u nog niet precies waar? Bekijk dan eens de luxe vakantiebungalows van De IJsvogel. Deze bungalows bevinden zich op het populaire vakantiepark Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen. Het park is gelegen aan één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, de Veluwe. U koopt bij Vogelveld dus een bungalow in Gelderland die de perfecte uitvalsbasis biedt voor een heerlijke vakantie midden in de natuur! De bungalows lenen zich uitstekend voor een vakantieverblijf voor u en uw familie of als investering, indien u de bungalow wilt verhuren. Bekijk welke bungalows te koop staan in Gelderland bij De IJsvogel.

Bungalow kopen op Veluwe

Een bungalow kopen bij De IJsvogel betekent dat u een bungalow koopt op de Veluwe. Gaat u op vakantie om te genieten van de rust en ruimte van een natuurlijke omgeving? Dan is een bungalow kopen op de Veluwe de ideale investering. Bij De IJsvogel koopt u een bungalow van hoogwaardige kwaliteit in verschillende prijsklassen. De groottes van de bungalows variëren van 2 tot 8 personen en er zijn ook enkele groepswoningen te koop voor een gezelschap tot 24 personen. Tevens zijn een aantal bungalows geschikt voor mindervaliden en beschikken een aantal over privé wellness faciliteiten. De ligging op Recreatielandgoed De IJsvogel maakt het mogelijk dat u gebruik mag maken van de luxe parkfaciliteiten, zoals het binnen- en buitenzwembad, de tennis- en bowlingbaan en voor de kinderen zijn er meerdere speeltuinen. Een bungalow kopen op de Veluwe zorgt voor veel vakantieplezier.

Bungalow kopen in Gelderland om te verhuren

Als u een bungalow koopt bij De IJsvogel dan heeft u keuze uit twee opties, kopen met of zonder rendementsgarantie. Wilt u alleen zelf gebruik maken van de bungalow dan is het verstandig om te kopen zonder rendementsgarantie. Omdat permanente bewoning niet is toegestaan op het vakantiepark, mag u maximaal 155 dagen per jaar zelf gebruik maken van uw vakantiebungalow. De overige dagen is het mogelijk om de bungalow te verhuren. Wilt u een bungalow kopen in Gelderland om te verhuren? Dan raden wij aan om de bungalow te kopen met rendementsgarantie. Dit levert u een aantrekkelijk rendement op en bovendien kunt u de BTW terugvragen. Onze verhuurorganisatie Verhuurbemiddeling De IJsvogel BV zal u hierbij volledig ontzorgen. U hoeft zich hier dus geen zorgen om te maken. Investeren in een bungalow in Gelderland doet u dus heel eenvoudig bij De IJsvogel.

Bungalow kopen met rendementsgarantie

U kunt de bungalow maximaal 48 uur van tevoren boeken op basis van beschikbaarheid voor maximaal één standaard periode (week, midweek, weekend) en tegen een vaste vergoeding wegens bijkomende kosten.

Bungalow kopen zonder rendementsgarantie

U kunt de bungalow 155 dagen per jaar reserveren voor eigen gebruik. Dit dient in ieder geval ieder kalenderjaar vóór 1 juli voorafgaande aan het jaar van verhuur door te worden gegeven.

Meer weten over een bungalow kopen in Gelderland?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden bij De IJsvogel? Plan een gratis adviesgesprek of kom eens langs op locatie. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten op de Veluwe!

Het aanbod vakantiebungalows

5 objecten