Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
Investeren in vakantiewoning

Investeren in vakantiewoning

  • Luxe villa’s en lodges op de Veluwe
  • Investeren in een vakantiewoning
  • Vakantiehuizen voor 2 tot 24 personen

Investeren in een vakantiewoning

Bent u van plan om te investeren in een vakantiewoning in Nederland? Bij De IJsvogel koopt u een luxe vakantiewoning op de Veluwe. De Veluwe is een belangrijke toeristische bestemming voor zowel binnen- als buitenlandse toeristen. Gezien de minimale spaarrente is beleggen in een vakantiehuis op deze locatie een goed alternatief voor sparen. De vakantiewoningen van De IJsvogel liggen op Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen. Dit is de ideale locatie, midden in de natuur, voor een weekendje weg of vakantie op de Veluwe. Investeren in een vakantiewoning betekent voor u de zekerheid van een vast en aantrekkelijk rendement.

Investeren in een vakantiehuis op de Veluwe

Koopt u een vakantiewoning bij De IJsvogel? Dan heeft u twee opties. U investeert in een vakantiehuis met of zonder rendementsgarantie. Wanneer u verzekerd wilt zijn van een vast rendement kies dan voor kopen met rendementsgarantie, waarbij u over 5 jaar een gegarandeerd netto rendement van 5% ontvangt. Doordat de verhuur van uw vakantiehuis wordt geregeld door Verhuurbemiddeling De IJsvogel BV is het voor u zorgeloos investeren in een vakantiewoning. Wilt u ook graag zelf gebruik maken van de woning? Kies dan voor kopen zonder rendementsgarantie. U maakt dan maximaal 155 dagen per jaar zelf gebruik van de woning, permanente bewoning is niet toegestaan.

Waarom investeren in een vakantiehuis bij De IJsvogel?

  • Zorgeloos investeren met een aantrekkelijk rendement
  • Luxe villa’s en lodges op een mooie locatie op de Veluwe
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Vakantiehuis als belegging als alternatief voor sparen
  • Gegarandeerd rendement

Vakantiewoning als belegging in Voorthuizen

Op een apart gedeelte van Recreatielandgoed De IJsvogel staan de vakantiewoningen op een ruim perceel met veel privacy. U investeert in een vakantiewoning voor 2 tot maximaal 24 personen. Voor extra luxe en voorzieningen bieden wij ook wellness woningen aan of woningen geschikt voor mindervaliden. De vakantiehuizen zijn van hoge kwaliteit en op traditionele wijze gebouwd. Ze worden volledig verhuurgereed opgeleverd waarbij u kunt kiezen voor een kleurthema wat betreft de inrichting. Alle faciliteiten op het vakantiepark zijn vrij te gebruiken voor zowel u als uw gasten. De IJsvogel beschikt onder andere over een binnen- en buitenzwembad, bowlingbaan, horecagelegenheden en diverse speelgelegenheden voor kinderen. Dit maakt beleggen in een vakantiehuis in Gelderland een aantrekkelijke investering.

Meer informatie over vakantiewoningen op de Veluwe

Bent u enthousiast geworden over het beleggen in een vakantiehuis? De deskundige adviseurs van De IJsvogel nemen alle tijd om al uw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op locatie, wij zien u graag op de Veluwe!

De IJsvogel Villa's en Lodges

3 objecten