Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
Recreatiewoning kopen op de Veluwe

Recreatiewoning kopen Veluwe

  • Unieke Tiny Wellness Cabins van hoge kwaliteit
  • Vrij gebruik van de parkfaciliteiten
  • Natuurlijk gelegen op de Veluwe

Recreatiewoning kopen op de Veluwe

De Veluwe wordt gezien als één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het natuurgebied heeft alles; prachtige bossen, zandverstuivingen en diverse steden met cultuur en historie. Het gebied leent zich perfect voor een luxe recreatiewoning. Door een recreatiewoning te kopen op de Veluwe bij De IJsvogel heeft u niet alleen een fantastische vakantiebestemming, maar ook een waardevolle investering. Het verhuren van uw recreatiewoning via onze professionele verhuurorganisatie levert u namelijk een mooi jaarlijks rendement. Benieuwd welke vakantiewoningen te koop staan op de Veluwe?

Recreatiewoning op de Veluwe kopen bij De IJsvogel

De IJsvogel heeft reeds 86 recreatiewoningen, 4 groepsaccommodaties, 14 wellness lodges en 10 zandlodges gerealiseerd bij Recreatielandgoed de IJsvogel in het Gelderse dorp Voorthuizen. De IJsvogel biedt dan ook een ruime keuze in diverse luxe recreatiewoningen. Op dit moment wordt gewerkt aan de eerste fase van Project de IJsvogel. Per februari 2023 worden er Tiny Wellness Cabins gebouwd om op de IJsvogel geplaatst te worden.

Vakantiewoning op de Veluwe met uitgebreide parkfaciliteiten

Het unieke aanbod van de nieuw te realiseren Tiny Wellness Cabins zorgt ervoor dat er voor iedereen een passende vakantiewoning te koop is op de Veluwe dus ook voor u. De Tiny Wellness Cabins zijn volledig ingericht en verhuurgereed, u heeft er zelf geen omkijken naar. Naast de faciliteiten van uw eigen Tiny Wellness Cabin kunt u ook genieten van de uitgebreide parkfaciliteiten bij Recreatielandgoed De IJsvogel. Zoals het binnen- en buitenzwembad, sauna, horecagelegenheid en meerdere speeltuinen.

Recreatiewoning op de Veluwe verhuren

Indien u een recreatiewoning koopt om te verhuren, dan is het mogelijk om de woning het gehele jaar aan te bieden voor de verhuur. Maar indien gewenst kunt u uiteraard ook zelf van uw recreatiewoning genieten. De luxe parkfaciliteiten van Recreatielandgoed De IJsvogel samen met de ligging op de Veluwe en de nabijgelegen dorpen Putten en Barneveld zorgen ervoor dat de recreatiewoning een aantrekkelijk accommodatie is om te huren. Het verhuren van een recreatiewoning levert u een aantrekkelijk rendement op.

Een vakantiehuis kopen op de Veluwe in 4 stappen

  1. Bekijk en kies een recreatiewoning die bij u past
  2. Neem contact op met onze verkoopadviseur
  3. Investeer in uw gewenste recreatiewoning bij De IJsvogel
  4. Profiteer bij verhuur van een goed rendement

Door het kopen van een recreatiewoning op de Veluwe heeft u een prachtige tweede woning. Hiermee profiteert u dankzij de mogelijke verhuur van een aantrekkelijk rendement.

Meer informatie ontvangen?

Wilt u meer weten over een vakantiewoning kopen op de Veluwe en de verhuur hiervan? Kom dan langs en plan een gratis adviesgesprek in met onze verkoopadviseur of vraag een brochure aan.

De IJsvogel Villa's en Lodges

4 objecten

Veelgestelde vragen

Waar op de Veluwe kan ik een recreatiewoning kopen?

Een recreatiewoning kopen op de Veluwe kan bij De IJsvogel in Voorthuizen. De IJsvogel is onderdeel van Recreatielandgoed de IJsvogel en heeft ruim aanbod luxe lodges en stenen vakantievilla's te koop. Wanneer u een vakantiewoning koopt bij De IJsvogel kunt u kiezen of u de woning gedeeltelijk of volledig beschikbaar stelt voor de verhuur.

Is de aankoop van de vakantiewoning inclusief eigen grond?

Bij De IJsvogel koopt u een vakantiewoning op de Veluwe inclusief eigen grond. Zo investeert u niet alleen in een luxe vakantiewoning, maar bent u ook eigenaar van de bijbehorende kavel. Op deze manier hoeft u voor de grond geen erfpacht of huurkosten te betalen.

Hoeveel dagen per jaar mag ik verblijven in de vakantiewoning?

Wanneer u een vakantiewoning koopt op de Veluwe bij De IJsvogel mag u maar liefst 155 dagen zelf gebruik maken van de woning. De overige 210 dagen dient deze beschikbaar te zijn voor de verhuur. Het is niet toegestaan om de vakantiewoning permanent te bewonen.

Welk rendement ontvang ik bij de verhuur van de recreatiewoning?

Bij De IJsvogel kunt u een recreatiewoning kopen op de Veluwe voor volledige verhuur of voor gedeeltelijk eigen gebruik (maximaal 155 dagen) en gedeeltelijk verhuur (minimaal 210 dagen). Hierbij is uw rendement afhankelijk van de verhuuropbrengsten die worden gegenereerd bij de verhuurbare perioden.