Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiepark de IJsvogel - Verkoop
  Vakantiehuis kopen Putten

Vakantiehuis kopen Putten

  • Luxe villa's en lodges van hoge kwaliteit
  • Recreatielandgoed De IJsvogel
  • Nabij Putten op de Veluwe

Vakantiehuis kopen nabij Putten

Overweegt u een vakantiehuis te kopen in de buurt van Putten? Groot gelijk, want door de ligging in het mooiste natuurgebied van Nederland, namelijk De Veluwe, is het de perfect plek voor een luxe vakantiewoning. Door een woning te kopen bij De IJsvogel geniet u op een fijne plek van uw eigen vakantiehuis én is uw vakantiehuis een aantrekkelijke vakantiebestemming. En dat is natuurlijk wel fijn wanneer u uw vakantiehuis wilt verhuren. Op De IJsvogel, staat uw perfecte vakantiehuis nabij Putten te koop. Wij bieden een gevarieerd aanbod luxe villa’s en lodges, verschillend in prijsklasse en aantal personen. De IJsvogel Villa’s en lodges zijn perfect voor iedere investering. Onze professionele verhuurorganisatie, Verhuurbemiddeling De IJsvogel BV, ontzorgt u bij de verhuur van uw vakantiehuis, zodat u zich niet druk hoeft te maken en kunt genieten van een interessant rendement. Kijkt u er al naar uit om een luxe vakantiehuis nabij Putten te kopen?

Vakantiewoning in Putten kopen en verhuren

Wilt u een vakantiehuis in de buurt van Putten kopen en verhuren? Een goede keus! Met de huidige spaarrentes zijn we steeds vaker op zoek naar nieuwe mogelijkheden om ons vermogen te vergroten. Een vakantiehuis kopen als investering is een interessant alternatief. Het biedt een aantrekkelijk rendement en vakantiehuizen zijn minder inflatiegevoelig. Bent u bang dat er te veel komt kijken bij de aankoop van een vakantiewoning? Onze professionele verhuurorganisatie neemt uw zorgen weg en regelt de verhuur van uw vakantiehuis nabij Putten. Alle vakantiehuizen worden verhuurgereed opgeleverd, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Dit, in combinatie met de toeristische aantrekkingskracht van de Veluwe en de uitgebreide parkfaciliteiten, maakt het kopen van een vakantiehuis bij De IJsvogel een waardevaste investering voor de toekomst.

Faciliteiten van De IJsvogel

Extra fijn aan een vakantiehuis kopen bij De IJsvogel is dat u en uw gasten onbeperkt gebruik kunnen maken van de parkfaciliteiten van De IJsvogel. Wat dacht u van een duik nemen in het binnen- en buitenzwembad, even ontspannen in de sauna of juist een balletje slaan op de tennisbaan? Ook is er een visvijver, een bowlingbaan en zijn er diverse speeltuinen en meerdere horecagelegenheden aanwezig.

Recreatiewoning kopen nabij Putten in 5 stappen!

  1. Bekijk en kies een vakantiehuis dat bij u past
  2. Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs
  3. Stel uw vakantiehuis samen naar uw wens
  4. Investeer in uw gewenste  IJsvogel Villa of Lodge
  5. Profiteer van een interessant vast of variabel rendement

Geïnteresseerd in een vakantiehuis nabij Putten van De IJsvogel? Kom langs op locatie, plan een gratis adviesgesprek in of vraag een brochure aan. Bent u klaar om samen met ons het traject in te gaan?

De IJsvogel Villa's en Lodges

1 object